• ЕИК/ПИК:207485412
 • Дейност: Aгенция
 • Местоположение:Пловдив
 • Име на фирмата на латиница:PEPA ANGELOVA REAL ESTATE
 • Адрес в Sellers.bg:pepaangelovarealestate.sellers.bg
 • Категория:Недвижими имоти
 • Адрес:гр.Пловдив, ул. Босилек 8
 • Телефон:0888554228
 • E-mail:pepaangelova767gmail.com
Страница:

ПЕПА АНГЕЛОВА - 767 ЕООД
 • Град: Пловдив
 • Адрес: гр.Пловдив, ул. Босилек 8
 • Телефон/и: 0888554228,
 • E-mail: pepaangelova767gmail.com
ДО ЦЕНТРАЛЕН ОФИС: pepaangelova767gmail.com

Kauzi.bg logo